Nieuws


meer ruimte - zaterdag 19 maart 2016

Het kost even, maar dan heb je ook wel wat.

Afgelopen week heb ik mijn atelier echt lesproof gemaakt. Eerst het bureau leeggemaakt, alles op en rond de eettafel gezet. Jee, wat een bende komt er uit zo'n atelier. En heb je het allemaal nodig? Ja, denk je als je het verzamelt. Nee, blijkt achteraf. Dus, weg ermee. Net als de administratie, die hoeft niet in drie lades. Dat kan best in 1 doos. Hopelijk krijg ik hier geen spijt van. Maar goed, de ladekast is inmiddels uit elkaar gehaald en op een veilige en droge plek opgeborgen.

Dan lekker met de tafels schuiven, waar en hoe kunnen ze staan? Zal ik de kleiwals verplaatsen? En het gipsblok? En hoe gaat het met de verwarmingsroosters? Schuiven daar de stoelen niet overheen? En hoe kunnen we toch nog de tuindeuren gebruiken?
Kortom een dag voor kopzorgen en oplossingen.
 
En het is gelukt! Yes! Niet alleen het atelier is netjes en gebruiksklaar voor 8 leerlingen, zelfs alle troep op en rond de eettafel is weggewerkt. 
 
Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Morgen komt mijn vaste fotograaf, misschien kan hij wel een paar mooie plaatjes van de 'nieuwe' ruimte schieten. Nu moeten jullie het nog even met een eigengemaakt fotootje doen.
 
 
 
 

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >